Jesus Watchmen finns även i Sverige

Skrämmande är det, man blir så ledsen. Många i herrens församling håller på att bli lurade in i något de kallar för "moderna" kyrkan. Den här moderna kyrkan blandar in världen i sin församling och ånger från synd är inte aktuellt. I en sådan kyrkan kan man i stort sett kan leva som man gjorde innan man blir troende, bara man hjälper till i kyrkan och bidrar till kyrkan. Nu har jag hört att dessa influenser har rotat sig djupt i pingströrelsen, att Nyhemsveckan har börjat präglas av detta? Det är skrämmande!


Men det finns kristna även i detta land som står för sanningen i ordet. Det finns folk i alla åldrar som har den helige andes sigill i hjärtat och de låter sig inte luras in i detta värdsliga tänk. Helighet är att bli mer lik Jesus, vilken likhet har Jesus med världen? Jag har bett för detta, jag har nästan varit uppgiven, men herren har fått mig att se att det finns andra av hans Watchmen. Folk som inte kommer låta evangeliet bytas ut mot en världslig text som bara tillmötesgår världens vilja. Vi måste resa oss, vi måste be, vi måste fasta.

Känner du agg mot en sådan församling? Känner du agg mot en ledare som har tagit in satans verktyg i den heliga plats du kallar för kyrka? Går man emot kristna uppmaningar för att vara mer attraktiva? Dissas de som ifrågasätter, kallas man för gammalmodig och hycklare för att man vill påpeka synder? Var inte arg,  känn inte hat,var inte ledsen. Jesus, Paulus och Petrus varnade oss för dessa tider.

Broder & syster glädjs åt att den helige ande i dig reagerar som den gör. Din ande vill fly från det oheliga, din ande tål inte synden, varken din eller andras. Glädjs åt att Guds helige sigill är rotat i ditt hjärta. Om du blir utstött för sanningen så försök att hitta glädje och frid hos herren. Ty det är för honom du har valt att leva, i helighet med honom. Fortsätt vaka över hans ord, fortsätt vara hans Watchmen och han kommer att lyfta upp dig. Be kärleksfullt för de som tar in detta "moderna", de som vilseleder, de som stöter ut , de som hellre ser din kyrkan växa än att din kyrka blir en plats där folk på riktigt vänder om och blir frälsta. Hata dem inte, älska dem, be för dem, visa inget agg utan bara kärlek. Stå i Jesus och låt inte din kärlek någonsin rubbas. Ta inte bort din kärlek från varken vän eller fiende, varken de som gjort dig eller din församling ont. Jag vet hur svårt det är, jag fightas med det själv. Jag vet hur svårt det är att höra osanningar och vilseledningar oavsett om de är medvetet eller omedvetet. Men när ett hjärta är korrumpt av satan så är det bara bön och fasta som kan nå fram.

Fortsätt be för dessa "moderna" kyrkor. För de ser inte att de gör narr av en helig Gud. Gud kan öppna allas ögon och öron. Jag vill även uppmana dig som ser detta "farliga" inflytande, att fortsätta blogga emot det och stå upp för sanningen. Du är Jesus Watchmen!

Jesus kärlek till alla!

/Rc

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0