Ett bevis på äkta kärlek från din pastor!

Många pastorer förnekar den, många människor vill inte höra det men den finns där. Den där kampen vi inte vill kännas vid, kampen vi inte vill tala om, kampen som skrämmer oss. Den andliga kampen varnas vi för hela tiden i biblen och ändå finns det folk som indirekt (genom tystnad) visar att de inte tror på den.

En pastor som det talas mycket om nu för tiden, han pratar mycket om Jesus kärlek, han talar väldigt teologiskt och vist till örat som inte vill känna sig dömd i synderna de lever i. Jag lyssnade på hans predikningar för att lära mer mig mer om hur och vad han predikar om. Jag märkte snabbt att han var mer en säljare än en pastor. Men något som jag verkligen märkte var att han aldrig pratade om den andliga kampen. Han pratar aldrig heller om den helige anden och hur han är vår styrka. Han pratar enbart om Jesus ( som är vår frälsare), men han pratar inte om helheten om Gud eller sanningen. Hur kan man ha det ena utan det andra? Hur kan man säga att man älskar folk och vill hjälpa dem och samtidigt pratar halvsanningar? Om någon verkligen bryr sig om mig, om någon verkligen älskar mig så vill jag att han ska berätta hela sanningen till mig, hur ont det än gör, för den sanningen kommer inte bara att göra mig fri den kommer att rädda mig från evig fördömelse.

Så hur kan en människa stå vid en talarstol och tala all världens gojja, skämta bort allt och inte med kärleken som han påstår sig ha, varna folk för de andliga kamperna. Det har varit en börda för mig att se att detta pågår här i Sverige. Det har tyngt mitt hjärta, men den helige anden ha gett mig frid och han arbetar med min stolthet. Det är slutdiskuterat nu, jag kommer att be för dessa människor, jag kommer att be för de som känner sig bekväma i sin synd, jag är och har varit där och Gud har väckt mig. Jag kommer inte att kunna visa för en person som är andligt blind att denna lever i synd så länge han hör och känner att det är okej. Lika lite som jag kan visa en blind person hur en byggnad ser ut. Jag kan bara be att Gud öppnar personens hjärta, liksom jag kan be att en blind person får sin syn tillbaka.

Jag uppmanar dig att be för alla människor i vårt Sverige som blir vilseledda. Vissa pastorer vill få ,oss som säger emot dessa halvsanningar, att framstå som gammalmodiga, hycklare som menar på att vi är syndfria. Jag om nån kan erkänna att jag definitivt  inte är syndfri, jag kämpar varje dag med mina synder. Men jag lever i ångran och jag hör hellre en sanning som gör ont nu men som leder till evigt liv än en lögn som leder till evig död. Jag tackar herren för den kyrka jag har hittat och för de pastorer som talar så frimodigt och ödmjukt om felen jag gör. Det är ett bevis på sann kärlek, när du vill att någons själ ska komma till himlen. För tro mig så som biblen beskriver den eviga plågan, så vill du inte ens att din värsta fiende ska komma till helvetet, just därför säger Jesus till oss att be för dem vi har något emot. Så äkta kärlek handlar inte bara om att få och höra det som gör en bekväm hela tiden.

Äkta kärlek från en person bevisas när han är ärliga och vill leda dig på rätt väg enligt vad bibeln säger, så ni tillsammans en dag kommer att lovprisa herren i himmelriket. Följ herrens ord och försök inte att vara bekväm om du lever i synd, vänd dig bort från pastorer som låter dig vara bekväm när du lever fel. Deras kärlek är inte äkta, för dem är det viktigare att du tycker om dem, göder dera församling och att deras församling växer. Din första kärlek ska vara Jesus och han själv sa att om du älskar honom så ska du följa hans bud, ha det som mål i ditt liv så kommer du att få ett evigt liv i slutändan.

Guds välsignelse

/RC

RSS 2.0